Edukacije

Unaprijedite svoje vještine

Mentorski program

Naslova slika edukacija

U samo 7 sati otkrij tajne uspjeha na Instagramu koje sam godinama usavršavala vodeći velike poslovne profile. Prijavi se na mentorski program ‘Instagram za solo i mikro poduzetnike’ i nauči kako kreirati i planirati prodajni sadržaj koji donosi rezultate. Iskoristi moje iskustvo za ostvarenje svog uspjeha! 

Mentorski program za solo i mikro poduzetnike koji tek razmišljaju izaći sa svojim poslovanjem na Instagram ili oni koji nisu zadovoljni s rezultatima svojeg postojećeg poslovnog Instagram profila.
Nakon uspješno završene edukacije, svaki moj polaznik će moći: postaviti marketinštke ciljeve, pravilno optimizirati svoj poslovni Instagram profil, samostalno kreirati sadržajno potpune objave koje ispunjavaju željeni cilj, isplanirati kalendar objava i kako oglašavati sadržaj.

Analiza profila ili otvaranje novog poslovnog Instagram profila
Optimiziranje Instagram profila
Razumijevanje i korištenje različitih formata objava na Instagramu
Izrađujemo glavni dio prodajne objave za Instagram
Osmišljavamo prodajni tekst i poziv na akciju i učimo kako prodavati, a da se ne osjećamo preprodajno
Planiranje kalendara objava i zakazivanje unaprijed Instagram objava
Izrada mini kampanje u Ads Manageru

Termini po dogovoru s polaznikom.

Način rada: 1:1 (individualni rad)

Puna cijena: 350,00 €

Mogućnost plaćanja: u dvije rate

priručnik 1
Dostupan u sklopu mentorskog
Dostupan u sklopu mentorskog

Iskustva polaznika

consultation
Petra Lisac Grgurić
PODUZETNICA

          “Manuela je uspjela napraviti ono što sam mislila da je apsolutno nemoguće – probiti moju barijeru prema Instagramu i objavljivanju. Ne samo da je probila moj strah, već sam se počela i veseliti! Moram provjeriti je li na vrbi naraslo grožđe 🍇..

Manueline prezentacije su konkretne, detaljne, jasne – kao da sam dobila naočale i sad jasno vidim što i kako trebam. Uz to mi je personalizirala Instagram strategiju na čemu sam joj do neba zahvalna, jer sad imam jasan orijentir kojem ću se uvijek vraćati kad se pogubim. 🧭

I najbitnije – Manuela je izuzetno ugodna za suradnju, srdačna i simpatična i sigurno dugoročan partner u pregledavanju vitalnih znakova mojeg brenda. Hvala ti Manuela od ❤

consultation
Ljiljana bielić
CONTENT CREATOR, BLOGER

“Manuela je vrhunska edukatorica. Predavanja su zanimljiva, odlično i detaljno objašnjena. U predavanje unosi svoju strast i ljubav prema onom što radi. Njena pozitivna energija ostavlja dojam na svakog polaznika koji vjeruje da stečeno znanje uspješno može implemenirati u svoj posao. Sve preporuke!”

consultation
MARTINA BORŠĆAK
DENTALNI ASISTENT

          “Izuzetno sam zadovoljna edukacijom koju pohađam kod Manuele Bukvić. Pristup je vrlo profesionalan, stručan, prijateljski, podržavajući i individualan. Metode poučavanja su učinkovite, a upute su jasne i praktične. Predavanja je lako pratiti i primijeniti naučeno. Preporučila bih Manuelu svima koji žele unaprijediti znanje o Instagramu. Hvala na sjajnom iskustvu i korisnim savjetima.”

consultation
MAJA SABOLOVIĆ GULIN
MAGISTRA FARMACIJE

          “Sudjelovanje u programu… pravo je otkriće za mene kao farmaceuta, a to mogu zahvaliti mojoj izvanrednoj mentorici Manueli. Preporučujem Manuelu svima koji traže srdačnog i pristupačnog mentora koji će ih inspirirati, podržati i voditi kroz svijet društvenih mreža.”

consultation
MIRELA PIRŠIĆ
PODUZETNICA

          “Raditi s Manuelom je čisto zadovoljstvo, profesionalna i pedantna, točna kao švicarski sat pa opet dovoljno prizemna i pitka u komunikaciji. Sumu algoritama, programa i pojmova kojima nisam baratala. prilagodila je razumijevanju običnog korisnika. Neiscrpna je rješenjima kojima nam štedi ono najvažnije vrijeme, odnosno još bolje od štednje, s njom sam profitirala i dobila nove sate i minute. Sve preporuke za mentorski program s Manuelom.”

consultation
ana berković
PERSONAL COACH

          “Nakon samo dva termina savjetovanja s Manuelom naučila sam kako da najbolje povežem sve segmente mog poslovanja na Instagramu. Vrhunski je stručnjak i odlično prenosi znanje. Kroz individualizirani pristup i praktične primjere odmah sam primijenila strategije koje mi je predložila. Ta suradnja mi je omogućila da uštedim vrijeme i novac. Manuelu najiskrenije preporučam kao stručnjaka i osobu.”

consultation
ANA POSTRUŽNIK ĐAKULOVIĆ
PODUZETNICA

          “Oduševila me Manuelina stručnost i pristupačnost. Svojom je strpljivošću prilikom odgovaranja na sva pitanja samo dodala vrijednost prevrijednoj edukaciji i time definitivno nadmašila sva moja očekivanja. Najiskrenija preporuka u svakom smislu.”

consultation
ANA-MARIJA MARIĆ
PODUZETNICA

          “Manuelu pratim već duže na samom Instagramu i Linkedinu i kad sam vidjela objavu za radionicu nisam se dugo mislila, već samo prijavila. Ugodna i stručna za ovu temu, spremno odgovara na sva pitanja i uspjela je približiti mi svijet Instagrama i umanjiti otpor koji već mjesecima imam za objavljivanje na toj mreži. Sigurna sam da će radionica nakon prvih povratnih informacija postati još bolja!”

consultation
LJERKA GRGIĆ
FINANCIJSKI STRUČNJAK

          “Trenutno pohađam tečaj o instragram kojeg vodi moja mentorica. Manuela je izuzetno stručna i pozitivna osoba. Njeno znanje o Instagramu je impresivno, a još važnije, zna ga prenijeti na vrlo razumljiv i pristupačan način. Ono što me posebno oduševljava je njezina strpljivost. Njena podrška i poticaj usađuju u mene hrabrost da se konačno pokrenem. Tople preporuke svima koji žele suradivati s njom!”

Contact Us