Informacije o Asistenti

O nama

Veliki pozdrav i dobro došli u Asistentu, mjesto gdje vaše online poslovanje dobiva novu dimenziju. Ja sam Manuela, stručnjakinja za društvene mreže s višegodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, dizajnu za društvene mreže i educiranju i podršci poduzetnika u digitalnom poslovanju. Uz mene je moj partner, Renato, iskusni video editor. Zajedno, činimo tandem koji vašim idejama daje život.

Naša misija je jasna: osnažiti vaše online poslovanje kombinirajući kreativnost i stručnost. Višegodišnje iskustvo u digitalnom svijetu osigurava da svaki vaš projekt dobije pažnju i kvalitetu koju zaslužuje. Naš pristup je jedinstven i osoban, a svaki izazov prihvaćamo s entuzijazmom i posvećenošću.

Pročitajte osvrte naših zadovoljnih klijenata i suradnika i otkrijete kako je surađivati s nama. Neka njihove priče budu vodič kroz naš svijet gdje kreativnost i stručnost idu ruku pod ruku. Istražite našu web stranicu, zajedno možemo kreirati online sadržaj baš „po mjeri“ vašeg poslovanja.

GODINE ISKUSTVA

7+

ZADOVOLJNI KLIJENTI

30+

ODRAĐENI PROJEKTI

100+

Iskustva klijenata i suradnika

"Dug vremenski period sam tražila saradnike za video editing, dizajn objava za društvene mreže, analizu rezultata objava i podršku kod formiranja i menjanja marketinške strategije. Na tržištu je puno segmentiranih ponuda ovih usluga, pa sam imala prilike da razgovaram sa velikim brojem potencijalnih saradnika, međutim, nisam osetila da je to osoba za saradnju sve dok nisam upoznala Manuelu. Na prvom razgovoru znala sam da ćemo dogovoriti saradnju po svim tačkama, a kako vreme prolazi saradnju proširujemo na nove usluge kao što su grafički dizajn i animacije. Manuela je neverovatan profesionalac, žena koja brine za moje profile kao da su njeni, kreira i dizajnira sadržaje kao da je oduvek uz mene. Ne postoji količina reči da dovoljno zahvalim na svom radu i inovaciji koja se dešava u saradnji sa tobom. Za 8 meseci koliko radimo zajedno smo postigle trostruki rast broja pratioca potpuno organski bez ijedne plaćene reklame na društvenim mrežama. Ako ti je fokus da kreiraš autentičnu vrednost za svoje pratioce kroz vreme, jer ništa što vredi ne dolazi preko noći, Manuela je osoba kojoj možeš poveriti taj zadatak. Moja saradnja sa Manuelom u par reči: mir, kreativnost i rezultati."
Gorica Mijović Huten
Poduzetnica i instruktor Treninga vida
Ako bi trebala kratko da opišem moj rad sa Manuelom rekla bih da je rad sa njom pravo BLAGO. Moj online biznis sam započela krajem 2022 godine. Sobzirom da ga tretiram kao moje dete jako sam bila ranjiva kome mogu sa toliko poverenja da dam da može da nastavi istim tempom. Kada ti je zaista potrebna pomoć jer ne stižeš ili ne znaš, sasvim je svejedno,treba odabrati pravu osobu, a ja sam to uspela.Čim sam sa Manuelom imala prvi razgovor moj stomak je dao potvrdu da je ona pravi izbor. Pre nje sam imala tri razgovora i to se nije desilo. Veoma , veoma je važno da i kada ne stignem da pripremim nešto sigurna sam da je Manuela tu i da će pažljivo da izbaci iz mojih tekstova. Znači ne moram da brinem. I to je dragi ljudi PRAVO BLAGO. Imati sigurnu osobu, stručnu sa kojom će tvoj profil rasti. Imati profesionalnu osobu, koja zna tri koraka unapred šta radi. Dogovaramo se jasno, kratko i uvek se razumemo! Moj profil raste, ja sam sigurna, jer MIR za online biznis ke najvažniji da ti možeš 100% da se daš tamo gde treba. Zar to nije pravo BLAGO!
Vesna Rakić
Instruktor dojenja
“Drago mi je što imam priliku preporučiti Manuelu za suradnju. Ona je iznimno sposobna i poduzetna žena čija stručnost nije upitna. Naša suradnja traje već duže vrijeme, i mogu sa sigurnošću reći da sam izuzetno zadovoljan njenim radom. Manuela je uvijek pokazala iznimnu predanost i posvećenost u svemu što radi. Njen pristup projektima je efikasan i efektivan, uvijek se pridržavajući zadanih rokova. Njena sposobnost da prepozna ključne aspekte projekta i brzo prilagodi svoj rad situaciji čini je izuzetno vrijednom suradnicom. Stoga, s punim povjerenjem preporučujem Manuelu za bilo koji projekt ili suradnju. Njena stručnost, predanost i profesionalizam osigurat će uspješan završetak bilo kojeg zadatka koji joj se povjeri.”
Martina Žgomba
Virtualni Asistent & VA Mentor, Alpha & Omega
“Suradnja s Manuelom je jedna od onih suradnji u kojoj se radujete svakom pozivu, svakom poslanom materijalu, svakom videu i vizualu koji kreira za vas. Kad smo se prvi put našle na Zoomu, bilo je odmah jasno da ćemo super funkcionirati na svim razinama. Manuela se posveti odrađivanju zadatka s puno pažnje i stručnosti, strpljiva je u dogovorima i uvijek sluša želje klijenta, a uz to nježno objašnjava svoju viziju ako smatra da bi neka strategija bila bolja od one koju je klijent prvo zamislio. Najvažnije joj je da vrijednosti koje klijent zagovara budu vidljive u onome što kreira i to je ono što me osobito u našoj suradnji oduševilo. Moja topla preporuka za svaku osobu koja želi da materijal bude u skladu s njezinim vrijednostima, odrađen kvalitetno, stručno i s puno pažnje. Komunikacija s Manuelom je odlična i to je njezin veliki bonus u ovoj suradnji.”
Jasmina Hadela
poduzetnica, edukatorica, mentorica - Centar za rani razvoj u djetinjstvu
“I kad misliš da znaš varaš se. Već ptice na grani znaju moju iskrenost i kad sam oduševljena nečim/nekim vrlo rado podijelim s vama. Moje radionice postale su popularne jer imate hrpu informacija na jednom mjestu. Isto je s digitalnim marketingom, dugo sam se nećkala "ma ne treba to meni." Svakom poduzetniku savjetujem neka si uloži vrijeme i novac u ovu edukaciju iz društvenih mreža kod Manuele. Vjerujte mi ovo svakom treba.”
Ena Čavlović
Beauty Educator and Brow Designer
“Manuelin rad je izuzetno pohvalan. Organizirana, detaljna, predana, radovi izvršeni i prije roka, pouzdana. Izuzetno sam zadovoljna administrativnom, korisničkom podrškom i marketinškom uslugom koju pruža mom poslovanju. Imam potpuno povjerenje u njezin pristup poslu, ideje, znanje. Ispred nas je dugoročna suradnja.”
Mateja Raša
RASHA FIT&HEALTH STUDIO
“Moj prvi susret sa Manuelinim radom jeste preko njenog klijenta a moje prijateljice Gorice @gorica_treningvida... Na nekom od naših susreta, Gorica me sluša kako me baš mrzi da radim reelse za Instagram i Facebook, ali znam da je to potrebno, kao i da do veće publike možemo doći uz pomoć kraćeg interesantnog video formata. Gleda, trepće i pita me: "A što ne bi našao nekoga da ti to radi? Skini sa sebe deo posla, imaćeš više vremena za druge stvari. Upravo sam počela da sarađujem sa jednom super ženom koja mi pomaže u vođenju društvenih mreža i pravljenju reelsa. Ako hoćeš - evo ti kontakt." Lagao bih kada bih rekao da sam na prvu loptu reagovao i rekao da, daj kontakt odmah, krećem. Bilo je potrebno još malo vremena da se upletem u editovanje, pravljenje, titlova, odabira muzičke podloge i tako dalje i kažem Gorici, hajde da pokušamo. Na prvu loptu smo "kliknuli"sa Manuelom na uvodnom sastanku. U potpunosti je razumela šta mi treba pošto je prethodno pregledala nekoliko intervjua i podkasta na kojima sam učestvovao, pogledala vebsajtove i online prodavnicu i predložila nekoliko modaliteta saradnje. Mogu slobodno da kažem da nisam ni najmanje zažalio ni pomislio "Šta mi je ovo trebalo, to sam mogao i sam..." nakon toga. Druge oči vide drugačije, objektivnije, oslobođene su česte greške samostalnih preduzetnika "da nešto nije dovoljno dobro" i da "treba još doraditi". Što ne znači da reelsi koje ona sklapa nisu dobri - naprotiv! Sve reelse koje sam dobio je poslala na vreme, prema dogovoru, svaki reels koji mi nije u potpunosti odgovarao je dorađen i izmenjen (ali sam i precizno i jasno rekao šta bih izmenio, dodao/izbacio) i blagi organski rast je primetan na profilu. Svestan sam da za neke ozbiljnije rezultate treba minimum 6 meseci do godinu dana, ali slobodno mogu reći da jedva čekam da vidim šta će se desiti nakon tog perioda 🙂 Kome je potreban saradnik za vođenje društvenih mreža ili stvaranje video materijala i objava - ovo je prava adresa :)”
Saša Balanesković
Učitelj Tai Chi-a i Qigong-a, Predsjednik Qigong saveza Srbije